Teatru Experimental – Anarchy Dance Theatre – Seventh Sense

Acestă performanță ultra – interactivă este viziunea de dans contemporan creată de Anarchy Dance Theatre din Taiwan , în cooperare cu agentia de creatie avantgarda Ultra Combos.
Spatiul gol devine o pânză pentru o serie de proiecții optice formand o iluzie că o animamatie in conformitate cu mișcările dansatorilor.
[ot-video][/ot-video]
” Seventh Sense „, un nume care pare potrivit pentru posibilitățile de expansiune catre al saptelea simt.
Proiectoarele oferă o varietate de efecte diferite . Software-ul de detectare a mișcării și de proiecție este folosit pentru a crea pete de culoare in jurul dansatorilor care se extind și contracta in functie de miscarile lor, subliniind ritmul vizual al coregrafiei . Într-un alt segment , spatiul de performanță este umplut cu o fâșie mare de linii , cum ar fi un câmp de porumb abstract .
Directorul artistic Jeff Hsieh a oferit un scurt interviu pentru We Art Romania

The original idea of Seventh Sense is to create a space which is built for viewer-experience. So the people including audience and the dancers could be detected by the sensor on the ceiling. Totally we had 6 projectors, 2 for the floor, one for each walls and one for the auditorium. The dance was also created for this work but according to what we developed from 2010, the year our company was founded. We use openFramework as a tool kit to build up the whole system which was made by Ultra Combos (New media art group in Taiwan)

[ot-video][/ot-video]
Eu consider ca acest tip de teatru experimental, combinat cu dans contemporan este o experienta unica si de impact. Daca Anarchy Dance Theatre ar sustine un show in Romania te-ai duce ?
Lasa un comentariu mai jos.
seventh_sense01

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?