Acest videoclip demonstreaza modul in care directia luminii poate transforma un portret

Există o mulțime de lucruri care trebuiesc luate în considerare atunci când fotografiezi un portret, dar acest scurt film este o amintire frumoasă de cât de importantă este direcția de luminii.
Videoclipul este un scurt teaser al cantecului Sparkles and Wine, a formatiei Opale, cu videoclipul regizat de Nacho Guzman.

Sparkles and Wine – Teaser from Nacho Guzman on Vimeo.

Prin utilizarea unei singure lumini, puternice, Guzman face o treaba incredibila arătand modul în care o persoană poate sa isi schimbe aspectul, in functie de unde este proiectata lumina, astfel daca este luminata din partea de sus ea devine dramatica si isi schimba infatisarea daca lumina provine de dedesubt, sau din lateral. După cum te uiți la film, ea devine aproape hipnotica.
Deoarece doar o lumina este utilizata, efectul este deosebit de puternic, dar bazele acestuia poate fi folosite cu orice instalatie de iluminat. Recomandam folosirea unei lumini secundare, de umplere.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?