100 de ani de la nasterea Mariei Tanase. Pink Martini a lansat coverul dupa "Pana cand nu te iubeam"

Una dintre cele mai elegante trupe live ale lumii, cum ii definea ziarul britanic The Times, componentii Pink Martinisunt iremediabil indragostiti de Romania. O dovedesc numeroasele concerte in Romania si integrarea unei piese romanesti in fabulosul lor repertoriu international. Anul trecut, in Capitala, au cantat in premiera o piesa in limba romana, in fata unei sali arhipline. Era vorba despre coverul piesei „Pana cand nu te iubeam” a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann.
[blockquote style=”2″]Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o[/blockquote]
le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4.000 de fani prezenti, care au aplaudat-o in picioare. Miercuri, in varianta sa de studio, aceasta piesa de pe noul album „Get Happy” se lanseaza oficial pe eterul romanesc.

Pink Martini a pregatit noul album din ianuarie 2012, cand liderul orchestrei, Thomas Lauderdale, a inregistrat piesa lui Charlie Chaplin „Smile”, alaturi de legendara actrita Phyllis Diller. Produsul final contine 16 melodii interpretate in limbile engleza, germana, chineza, spaniola, japoneza, turca, farsi si romana. Albumul este produs de Thomas Lauderdale si ii mai are ca invitati pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps si Rufus Wainwright. Discul este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records.
Pentru concertul din 15 octombrie – organizat de Events, parte a turneului de promovare pentru albumul „Get Happy” – accesul in Sala Palatului va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00.
Biletele sunt disponibile la preturile de 240 de lei, 200 de lei, 170 de lei, 140 de lei si 110 lei, in functie de distanta fata de scena. Biletele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, si prin reteaua Eventim – magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si librariile Carturesti.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?