REGULAMENT

Arată-ne un portret realizat de tine reprezentând un artist din lineup-ul de anul acesta la Electric Castle Festival şi ai ocazia să-l asculţi live.

Realizează-i portretul şi noi te trimitem la castelul Banffy, cu o invitaţie de patru zile în buzunar. În concurs se acceptă o multitudine de formate şi stiluri. Luăm în considerare orice tip de artă plastică, de la schiţă în creion până la sculptură, de la portrete desenate în MS Paint până la Illustrator sau ZBrush.

Noi vom printa şi înrăma lucrarea (daca este cazul), iar câştigătorul va face cunostinţă cu preferatul sau, în backstage şi va avea şansa sa îi înmâneze personal, portretul realizat artistului. Patru zile de festival, distracţie, prieteni şi muzică bună, toate acestea într-un decor de basm, vă aşteaptă. Acesta este un eveniment ce nu trebuie ratat în această vară!

Trimite-ne portretul artistului ales într-un e-mail pe adresa până la data de 12 Iunie. Imaginea trebuie să fie la o rezoluţie cât mai mare, iar tu va trebui să păstrezi fişierele editabile pentru a dovedi originalitatea în caz că vei fi ales câştigător. Subiectul e-mailului trebuie să fie: „CONCURS ELECTRIC CASTLE”, va trebui să specifici numele artistului pe care l-ai ales şi numele tău. Câştigătorul va fi ales pe data de 15 Iunie şi anunţat prin e-mail şi oficial pe această pagină la rubrica „Câştigătorii” şi pe pagina de facebook WeART.

DESPRE ELECTRIC CASTLE

ELECTRIC CASTLE este primul festival din România care a mutat muzica electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Electric Castle are loc pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida (la 30 km de Cluj-Napoca) și își propune să schimbe modul în care oamenii interacționează cu muzică, prin combinarea unui concept unic cu un lineup eclectic, ce rupe barierele dintre muzica electronică, rock sau reggae.

EC este singurul festival din Romania ce oferă o experiență autentică și completă de festival datortită artiștilor importanți ce alcătuiesc lineup-ul, a zonei largi de camping și a activităților diverse din timpul zilei, totul fiind pus în scenă într-un décor extraordinar!

Ediția de anul acesta are loc între 14-17 Iulie, în același loc extraordinar unde peste 250 de artiști vor urca pe una dintre cele 8 scene ale festivalului. Printre artiștii de anul acesta se numără Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Gorgon City Live, Rusko, Flux Pavilion și mulți, mulți alții.

În fiecare an peste 11.000 de oameni, dintre cei 30.000 care vizitează festivalul zilnic, aleg să stea în campingul din festival pentru a se bucura de experiența completă pe care o oferă Electric Castle. Cei ce aleg să stea în Cluj-Napoca, pot folosi autobuzele puse la dispoziție de organizatori, care circulă non-stop pe traseul Cluj-Napoca – Bonțida. Mai multe detalii despre artiști, prețul biletelor sau cum să ajungi la festival, pot fi găsite pe electriccastle.ro

Lucrari inscrise in concurs


 
 
 
 

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?