SOLE & SHAPE 2018 – Evenimentul României dedicat culturii sneakers şi streetwear – We ART

SOLE & SHAPE 2018 – Evenimentul României dedicat culturii sneakers şi streetwear

Evenimentul României dedicat culturii sneakers şi streetwear revine cu cea de-a V-a Ediţie!

SOLE & SHAPE este un get-together weekend event despre sneakers, lifestyle, şi modă. 

Anul acesta, aducem împreună o mulţime de oameni din arii şi comunităţi diferite, pentru o experienţă unică — sneakers, artă, modă, design, muzică, tehnologie, sport.

Reunim fanatici care sărbătoresc pasiunea lor pentru sneakers şi pentru această cultură, şi totodată, rămânem dedicaţi şi părţii artistice.

La cea de-a V-a ediţie, conectăm şi expunem împreună branduri de sneakers & streetwear de top, retaileri şi designeri, colecţionari şi vânzători privaţi, artişti şi DJs, chefi şi entertaineri — din România şi Europa.

SOLE & SHAPE reprezintă un punct de acces cheie al acestei culturi, perfect pentru piaţa de sneakers de azi şi trendurile de mâine. Cele mai importante branduri locale şi internaţionale vor expune release-uri de sneakers şi colecţii nelansate, produse, colaborări cheie, artă, şi rarităţi — chiar înainte de a fi accesibile publicului larg.

Filosofia SOLE & SHAPE are la bază creșterea acestei culturi frumoase, oferindu-i vizibilitatea pe care o merită cu adevărat, cât şi transformarea proiectului în cea mai importantă sursă de informații specializate din România şi Europa de Est.

Eveniment Facebook click aici

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account