Trimite Articole, Stiri sau Comunicate de presa

De ce sa scriu pentru We ART?

Simplu: pentru ca iti creste notorietatea. Oamenii afla de tine, te citesc, unii te critica, altii te apreciaza si te recomanda. A oferi o informatie valoroasa iti poate aduce prieteni sau oportunitati.. La fiecare articol publicat pe site, noi iti postam o prezentare a ta si/sau a companiei si un link catre pagina ta web si/sau o adresa de e-mail.

Ce ne intereseaza?

Daca te-ai hotarat sa „lucrezi” la propriul tau brand! Alege un subiect care iti place si te intereseaza. Propune articole impartasind celorlalti cunostintele si experienta ta sau dezvolta in articole subiecte propuse de autorii We ART. Fa sugestii la articolele care s-au scris deja.

Cum sa scriu un articol?

De multe ori, oamenii au doar cateva minute de oferit, dar o mica contributie ajuta mult.

Cum trimit un articol/stire/comunicat de presa?

Materiale pot fi trimise la adresa de mail: [email protected] sau in formularul din pagina aflat mai jos

Termeni si conditii de publicare

Autorii au toata libertatatea in abordarea subiectelor, atat timp cat acestea au legatura cu viziunea siteului sau cu domeniile de interes abordate in acest website.
Orice persoana poate comenta in mod liber contributiile autorilor, atata timp cat comentariile nu au continut jignitor, defaimator, obscen sau care sa contravina in oricare alt mod legislatiei romanesti in vigoare. We ART isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care recidiveaza in acest sens.
We ART isi rezerva dreptul de a selecta (de a invita si elimina) autori, in functie de relevanta contributiilor acestora si implicarea lor in proiect.
We ART este proprietarul acestui site, fara a fi totusi proprietarul continutului articolelor care vor fi postate pe site.
Copyright-ul, dar si responsabilitatea ce decurge din natura continutului articolelor sau a comentariilor apartin autorilor acestora si nu We ART.

[user-submitted-posts]

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?