Prezentare de artist: Liviu Stoicoviciu – 17 MARTIE @MNAC

Prezentare de artist: Liviu Stoicoviciu
Moderator: Călin Dan, Director General MNAC
Joi, 17 martie, ora 18:30
MNAC – Palatul Parlamentului, etaj 2

Seria întâlnirilor organizate la Muzeul Național de Artă Contemporană continuă cu un eveniment avându-l ca invitat pe Liviu Stoicoviciu, moderator Călin Dan.
Prezentarea va avea loc în cadrul expoziției LIVIU STOICOVICIU. ORAȘE IMAGINATE, curator Călin Dan, coordonator MNAC Sandra Demetrescu, arhitect Attila Kim. Expoziția este deschisă în perioada 26.11.2015 – 20.03.2016, cu sprijinul JECZA Gallery și Diehl Berlin Gallery.

[social title=”EVENIMENT” subtitle=”FACEBOOK” link=”https://www.facebook.com/events/1133504626673930/” icon=”fa-facebook”]

De aproape jumătate de secol, Liviu Stoicoviciu este preocupat de vizualizarea proceselor generative care originează în virtuţile abstracte ale Secțiunii de Aur. Rezultatele acestei activităţi obsesive sunt nenumărate desene şi schiţe de o subtilitate rafinată, grafice ilustrând fractali haotici, picturi de format mare, care încearcă să aducă ordine în acest haos, precum şi sculpturi care denotă virtuţile spaţiale ale acestor procese. Artistul este un vizionar care îşi proiectează formele la scară urbană şi un utopist care îşi imaginează desenele transformate în obiecte cu funcţii practice. MNAC are onoarea să îi ofere lui Liviu Stoicoviciu prima expoziţie personală majoră din cariera sa.

Imagine: © MNAC

Intrarea este liberă. Se asigură accesul cu automobilul propriu / taxiul și locuri de parcare gratuită.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?