Platonic Forms – Primul film documentar despre graffiti și street art în România

Platonic Forms este primul film documentar românesc despre mișcarea de graffiti și street art din România, ce urmează să fie lansat la finalul anului 2014.
Pentru prima dată, Platonic Forms dezvăluie povestea extraordinară a artiștilor ce au contribuit la dezvoltarea fenomenului pe plan local și nu numai, oferind materiale în exclusivitate ce surprind evoluția mișcării încă din anii ‘90, din undeground până la recunoașterea internațională a celor mai importanți artiști români.
platonic2
Documentarul va cuprinde o serie de interviuri neconvenționale, unele în premieră, cu creatorii personajelor urbane, cele pe care le întâlnim tot mai des pe străzile orașului, și va iniția, totodată, o discuție privind percepția asupra street art-ului în România, pornind de la perspectivele unor oameni din domeniu, dar și din afara sa.
Facebook: Platonic Forms – Street Art Movie
1185257_10151842681790479_858344683_n
DSC_0231-Copy-2-1024x379
Abandoned_building_Bucharest2

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?