Planetar – un nou serial de animație-SF românesc – We ART

Planetar – un nou serial de animație-SF românesc

„Planetar” este un film de animație ușor de digerat, lansat online. Inițial conceput de Bogdan Nedelcu cu ajutorul lui Vlad Gheorghe și Dragoș Mazo (trei studenți la arte), scurt-metrajul este menit să dea un imbold animației românești către o zonă mai cinematografică și să umple puțin din golul SF-ului românesc.

Filmul este prima parte a unei trilogii planuite. Ca outline, povestea prezinta patru personaje principale, martieni de nationalitate, care in cautarea unui obiect misterios sunt prinsi in mijlocul unui conflict interplanetar. In acest prim film, cunoastem personajele si vedem unde ajung cei patru „anti-eroi” la inceputul razboiului interplanetar.

 

„Planetar” este si un film facut „acasa’, de o echipa relativ mica de oameni care au lucrat la el doar din placere. Vocile protagonistilor sunt facute de Bogdan Nedelcu, Vlad Gheorghe si Anca Cuzum. Bogdan si Vlad mai fac vocile unui numar de personaje secundare, carora li se alatura si George Bonea(comedian), Lia Munteanu si Dimitra Zafeiris.

 

Pe parcurs echipei s-au alaturat si Andrada Iacobet (editor), Alexandru Ovidiu Stoica (sound designer) si Madalina Craiu (actrita-serialul hbo „Umbre”)pentru vocea personajului „Mamaie”.

Cei trei creatori ai filmului au devenit pe parcurs „Dzeind Media Studio”  sperând să dezvolte acest domeniu al animației în țară, lucrând în continuare la proiecte din ce în ce mai complexe, filme, seriale și poate chiar un eventual lung-metraj.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account