Plaja, mare si iubirea dintre fete

„Dry”, un videoclip filmat de George Yanakiev, prezinta încântătoarea prietenie dintre două fete, in momentele lor de distracție și ocazional argumente, acționând întotdeauna pe impuls dar în cele din urmă pentru totdeauna acolo, pentru a se sprijini și iubi. „Dry” este o scurtă poveste despre plaja, mare, și iubirea dintre două prietene.

1 Comentariu
  1. PureKore 9 ani în urmă

    Este o poveste despre tigari, alcool si droguri, in niciun caz nu despre iubire. Voi confundati iubirea cu sexul facut ocazional la betie sau sub influenta drogurilor, cand omul nu mai gandeste si nu mai este constient de ceea ce face. Iubirea adevarata este un lucru pur si inaltator, nu ceva facut la betie. Iar in ceea ce priveste sprijinul reciproc aceste prietene nu se sustin una pe alta ci se trag in jos una pe alta, indemnandu-se la bautura si la consum de droguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?