PARTICIPA LA WORKSHOP-UL INTERNATIONAL SCHOOL OF CREATIVE ARTS!

Esti elev la liceu? Ai o fire creativa? Iti doresti sa studiezi designul sau artele plastice? Mirunette.ro te provoaca la un exercitiu de imaginatie si te invita la workshop-ul If you were to rebrand Romania, how would you portray it? organizat in colaborare cu International School of Creative Arts din UK. Workshop-ul va avea loc joi, 10 martie, 2016 in Bucuresti si va fi sustinut de profesorul Colin Kerrigan, sculptor si Director Executiv al ISCA.

Cine poate participa? Workshop-ul este dedicat elevilor de liceu cu o fire artistica dezvoltata, curiosi si dornici sa isi faca ideile auzite si … vazute

Cum se va desfasura? Participantii vor fi impartiti in grupuri de maxim 10 persoane. Fiecare grup trebuie sa creeze o serie de imagini reprezentative pe tema data. Fii comunicativ, deschis la noi idei si gaseste cele mai inedite caracteristici vizuale ale unui rebranding al Romaniei!

Va exista o limita de timp? Cu siguranta ca va trebui sa te incadrezi in limita de timp comunicata de catre coordonatorul workshop-ului. Este cel mai bun exercitiu pentru viitoarele examene practice pe care le vei sustine in aplicarea la o universitate de arte!

Ce materiale sa ai la tine? Creioane simple si colorate, pixuri si coli A3.

Rezultatul: Cele mai bune idei vor fi adunate si incluse intr-o imagine reprezentativa pentru tema workshop-ului.

The International School of Creative Arts (ISCA) este singura scoala day & boarding din lume condusa in colaborare cu the University of the Arts London (UAL), unul dintre cele mai importante nume din domeniul artelor in Europa. ISCA aspira sa fie un centru de excelenta in educatia pentru arta si design si imbina curriculum-ul britanic tip A-level cu bogatia experientei, cunostintei si expertizei profesorilor universitari UAL. Infiintata cu scopul de a hrani tinerele talente, programele ISCA garanteaza elevilor sai la absolvirea cu succes a anilor de liceu, un loc la interviurile pentru unul din cele 6 colegii ale prestigioasei UAL.

Jimmy Choo sau Alexander McQueen, sunt doar cateva dintre numele celebre, absolventi ai University of Arts London si indrumatori in cadrul ISCA. Fii si tu participant in cadrul workshop-ului Mirunette si descopera lumea plina de culoare a artelor in Marea Britanie!

Vrei sa aflii mai multe detalii? Solicita informatii despre workshop prin telefon la 0723 606 633. Esti convins ca ai toate ingredientele necesare unui mare artist? Inscrie-te acum la workshop-ul Mirunette! Locurile sunt limitate!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?