Lacoste înlocuiește logo-ul său iconic cu imagini ale diferitelor specii pe cale de dispariție pentru o nouă colecție limitată – We ART

Lacoste înlocuiește logo-ul său iconic cu imagini ale diferitelor specii pe cale de dispariție pentru o nouă colecție limitată

 

Lacoste a renunțat la logo-ul de crocodil pentru a salva 10 specii pe cale de dispariție într-o nouă colecție limitată de tricouri polo.

În parteneriat cu Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii, marca va elibera un tip de cămașă polo cu logo-ul fiecărei specii pe cale de dispariție, iar pentru fiecare specie numărul de polo-uri produse este același număr de animale rămase în sălbăticie.

Ei au semnat un parteneriat de trei ani cu IUCN și vor fi realizate în total 1775 de cămăși de polo în întreaga linie de ediții limitate și pentru fiecare vândut camion de 183 de dolari, vânzările vor fi donate organizației în efortul de a ajuta la protejarea speciilor pe cale de dispariție.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account