La Webstock 2015, Intel si Evensys cauta Personalitatea Anului in mediul online

webstock romaniaWebstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste in fiecare an comunitatea pasionatilor de online din Romania si se bucura de o audienta larga, atat in cadrul conferintelor offline, cat si online, prin transmisiune live. Cea de-a opta editie a evenimentului va avea loc pe 2 octombrie 2015, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ca in fiecare an, seria de conferinte este completata de Webstock Awards, competitia proiectelor digitale, social media si mobile realizate pe piata locala in ultimul an, care sunt cuprinse in 12 categorii.

Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online.

Traditional, la Webstock Awards sunt premiate proiectele deosebite. Anul acesta insa, in competitie, a fost adaugata o categorie noua: Online Personality of the Year, sustinuta de Intel, care isi propune sa aduca in prim plan persoanele care s-au remarcat prin activitatile lor in mediul digital in ultimul an: persoane care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta dinamica in retelele sociale, persoane care au creat comunitati si sunt recunoscute ca voci importante in domeniul lor, persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati.

Acest premiu special va fi acordat prin votul exclusiv al publicului prin intermediul unei aplicatii online pe site-ul Webstock, incepand cu 2 septembrie. Nominalizarile se pot face pana la 30 august, online.

[blockquote style=”2″]In cei 7 ani de Webstock am reusit sa avem ca vorbitori unii dintre cei mai implicati oameni din online si nu pot decat sa ma bucur ca, acum, alaturi de Intel, incercam sa aducem in plan cat mai multi oameni care fac lucruri extraordinare in mediul online. – Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys[/blockquote]

[blockquote style=”2″]Manuela Ciugudean-Toma, Marketing si PR Manager Intel, Europa Centrala si de Est, a spus la randul sau: Suntem bucurosi sa ne alaturam fenomenului Webstock in calitate de partener tehnologic. Asteptam cu nerabdare sa premiem creativitatea, originalitatea si popularitatea din blogging-ul romanesc.[/blockquote]

WeART a obținut acreditarea Webstock 2015 și astfel va putea participa la acest eveniment de amploare în calitate de ambasador. În acest mod veți putea fi la curent cu toate informațiile ce vor mai apărea pe parcurs și veți putea citi diverse articole până în momentul desfășurării conferinței Webstock, cât și după ce aceasta s-a încheiat.
[blockquote style=”1″]Despre Evensys:
Cu peste 9 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail. [/blockquote]
[blockquote style=”1″]Despre Intel:
Intel este lider mondial in inovatia din industria computerelor. Compania proiecteaza si dezvolta tehnologii esentiale ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de computing din lume. In Romania, compania este prezenta din anul 2004, cu un birou oficial de Vanzari si Marketing. In prezent, Intel are operatiuni in Bucuresti, Galati si Cluj Napoca, cu un total de peste 400 de angajati.[/blockquote]
 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?