From The Rooftop to the Sun with My Nu Leng, Dread Mc(UK) & more – We ART

From The Rooftop to the Sun with My Nu Leng, Dread Mc(UK) & more

Vineri, 16 Iunie, rooftop-ul de la Palas Mall va găzdui cel mai mare eveniment marca Chase the Sun Events, ce ii prezintă My nu leng alături de Dread Mc. Tommy si Jammo sunt cei doi dj si producători din Bristol(uk), ce au avut un impact major asupra scene underground mondiale, sub numele de My Nu leng.

Duoul are un sunet aparte, greu de încadrat intr-o anumită categorie, dar întotdeauna pe vibe-ul publicului ce este in extaz la fiecare apariție a lor. „

Ne dorim sa producem piese ce te fac sa treci prin diverse stări, care trezesc cu adevărat ceva in fiecare dintre ascultători noștri

au raspuns băieții când au fost rugați sa își definească muzica. Ei fac parte din noua generație a muzicii underground britanice cu seturi ce variază între UK Garage, House si Drum n Bass; colaborând cu alți dj-i de renume precum Chase&status, Rudmental sau Flava D. My nu leng oferă un show complex,acompaniati adesea de prezenta inegalabila a lui Dread Mc, cunoscut pentru capacitatea sa de a se conecta cu publicul oferind astfel o experiența greu de egalat. Din 2011 a început pentru ei seria de turnee mondiale, pornind din celebrul club Fabric din Londra si ajungând in peste tot in lume, in orașe precum Miami, Ibiza sau Sydney. In România au ajuns anul trecut la Electric Castle cu un set memorabil. De mentionat ca duo-ul My Nu Leng impreuna cu Dread Mc au avut in fata crowd-uri de peste 15.000 de oameni intr-o singura seara. De data aceasta se întorc, însă, la Iasi la un eveniment marca „Chase the Sun”.

Chase the Sun Events se ocupa din 2012 cu organizarea de evenimente menite sa promoveze muzica underground si sa atraga publicului in aprecierea acestei. Fiindcă in zona Moldovei si-au pus deja amprenta s-au gândit sa le ofere ascultatorilor de dum n bass un specatacol special,aducându-i pe My Nu Leng alături de artiști naționali renumiti precum Madliquid si Blanilla,dar si artiști locali cunoscuți precum Keeble,Skiny si Evolve Dbz.

Biletele se pot găsi in perioada de presale la College Bar&Grill,U-man (iulius mall),Jassyro si la intrare in seara evenimentului. Be there !

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account