Expoziția ART MY WORDS ajunge la Cărturești Carusel pe 1 noiembrie – We ART

Expoziția ART MY WORDS ajunge la Cărturești Carusel pe 1 noiembrie

Traseul expoziției ART MY WORDS se apropie de final. După ce lucrările video au putut fi descoperite începând cu 6 octombrie în 3 librării Cărturești din capitală (Verona, Park Lake și Mega Mall), pe 1 noiembrie expoziția se va deschide la Cărturești Carusel (Lipscani 55), unde va putea fi vizitată până pe 10 noiembrie inclusiv în intervalul orar 13:00 – 21:00. Experiența VR din cadrul expoziției va fi disponibilă în zilele de 4, 5, 9 și 10 noiembrie, în același interval orar.

Te aștepăm astfel în ultimul popas al expoziției în capitală, pentru a descoperi 5 lucrări video inedite care ilustrează printr-un limbaj artistic mixt 5 fragmente literare semnate de Matei Vișniec, Zeruya Shalev, Jonathan Franzen, Veronica D. Niculescu și Robert Prosser. Artiștii care semnează lucrările sunt Vali Chincișan, Diana Lemnaru, Oana Vasile, Marina Albu, Ana Gemescu, Ștefan Morozan, Alexandra Ivanciu, Andra Tarara, Andreea Vlăduț, Andrei Goran, Cristian Drăgan, Sabina Popescu, Adelina Gavrilă, Andreea Dobre și Daniel Florea.

ART MY WORDS este un proiect artistic colaborativ interdisciplinar în care 15 artiști emergenți din capitală au explorat valențele vizuale ale cuvantului scris, re-cartografiind universul literar a 5 autori contemporani într-un nou univers imagistic. Timp de 40 de zile, tinerii artiști au colaborat cu figuri importante ale lumii literare, dezvoltând, în urma unui proces interactiv, o serie de lucrări de artă video care ilustrează fragmente din operele autorilor implicați în proiect.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account