Coperți de albume recreate cu Lego

Designerul italian Marco Sodano a creat o serie impresionantă de imagini care reinterpretează coperțile unor celebre albume muzicale utilizând piese Lego. Lucrările sale, care includ albume de la David Bowie, Nirvana, The Beatles și mulți alții, reușesc să redea fidel imaginea originală a coperților, dar cu un twist ludic și inovator.

Folosindu-se de culori și forme distinctive ale pieselor Lego, Sodano a recreat cu precizie coperțile albumelor, acordând o atenție deosebită detaliilor și texturilor. De asemenea, el a adăugat unele elemente ludice și surprinzătoare, cum ar fi un astronaut din Lego pentru coperta albumului “Space Oddity” de David Bowie sau un mini-tren electric pentru albumul “A Hard Day’s Night” de la The Beatles.

Procesul de creație a acestor imagini a implicat multă muncă și creativitate, dar rezultatul final este o colecție impresionantă de lucrări de artă pline de culoare și de joacă. În plus, imaginile sunt o dovadă a flexibilității și a versatilității Lego, care pot fi folosite pentru a crea opere de artă într-o varietate de medii și contexte.

Dacă sunteți fan al muzicii și al Lego, lucrările lui Marco Sodano cu siguranță vă vor plăcea și vă vor inspira.

Alte ARTicole

Post navigation