ART MY WORDS la final de drum – We ART

ART MY WORDS la final de drum

ART MY WORDS a răspândit timp de o luna în 4 librării Cărturești din capitală corpuri video metaforice create de 15 artiști emergenți pornind de la fragmente literare semnate de Matei Vișniec, Zeruya Shalev, Jonathan Franzen, Robert Prosser și Veronica D. Niculescu. Lucrările expuse au provocat limbajul clasic al imaginii dinamice, propunând elemente inedite care îmbină limbajul cinematografic cu animația, inserturi grafice, construcții 3D în VR, sau decupaje fotografice.

Vă invităm să descoperiți călătoria creativă a celor 15 artiști de-a lungul proiectului într-un video care surprinde principalele momente ale sale.

În periplul său în cele 4 locații din capitală în care a fost expusă, expoziția ART MY WORDS a fost vizitata de un public numeros de peste 3000 de persoane.

Mai multe imagini care dezvăluie proiectul sunt de găsit și pe pagina asociației DU-NE

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account