Activeaza

Scopul sit-ului www.weart.ro este de a crea o platforma moderna pentru tineri si nu numai unde pot petrece timp admirand lucrari de arta contemporana exprimata prin diverse moduri. Acesta pagina este dedicat tuturor artistilor din lume pentru a se promova fara nici un fel de cost.

Platforma We Art este gestionată in totalitate de către Adrian Cînciu, fiind fondatorul si creatorul sit-ului. We Art a intrat in productie in septembrie 2013 si a suferit mai multe modificari pe partea de web design.

Ultima versiune a sit-ului (We Art 2.0) lansata in aprilie 2014,  aflata in prezent in productie este un pas inainte in promovarea artelor si evenimentelor on-line, fiind reprezentat de un sit responsive, adaptandu-se in functie de dispozitivul de pe care este accesat, astfel modificandu-se rezolutia daca este accesat de pe telefon, tableta sau calculator si este conceput special pentru iphone.

Dupa relansarea sit-ului, traficul a inceput sa creasca considerabil astfel ajungand la un trafic record, maxim pe zi de 17.000 de utilizatori unici, 60.000 saptamanal si vizitat anul acesta de aproximativ 200.000 de utilizatori.

Sit-uri precum: gandul.info, adevarul.ro, ciclism.ro, motociclism.ro, designist.ro, jurnalulbucurestului.ro, weddingstaff.ro, olympus-romania.ro, flipboard.com au preluat articole din interiorul site-ului oferind sursa articolelor www.weart.ro .

Construim o Comunitate de Artisti !

Esti Artist ? Aboneaza-te aici si o sa primesti prin e-mail comunicate de presa, invitatii de colaborare sau de participare la concursuri.
Newsletter-ul Artistului este un proiect We Art Romania care urmareste construirea unei baze de date de artisti pentru a informa artistii despre viitoarele proiecte.
*Daca te abonezi in acest camp, nu o sa beneficiezi de newsletter-ul pentru articole !

Promovam Evenimente

Promovam evenimente culturale, vernisaje printr-un modul dedicat evenimentelor.
[button link=”https://www.weart.ro/evenimente” icon=”fa-volume-off” side=”left” target=”blank” color=”1bb72b” textcolor=”ffffff”]Calendar Evenimente[/button]
.

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?