Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/weartro/public_html/wp-content/themes/zosia/inc/template-vars.php on line 41
WEBSTOCK 2015 - Cel mai mare și important eveniment de social media din Romania • We ART

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/weartro/public_html/wp-content/themes/zosia/inc/template-vars.php on line 41

WEBSTOCK 2015 – Cel mai mare și important eveniment de social media din Romania


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/weartro/public_html/wp-content/themes/zosia/inc/template-vars.php on line 41

webstock romaniaBifează data de 2 octombrie 2015 în calendar și încearcă să îți iei liber de la job sau să nu îți faci alte planuri, pentru că altfel vei rata cel mai așteptat eveniment al anului de către toate persoanele interesate de social media.

Conferința se va desfășura așa cum sunteți obișnuiți deja într-un cadru select, care îmbină luxul și rafinamentul deopotrivă. Te vei simți pentru o zi ca un adevărat lider, răsfățat între pereții de la JW Marriott Grand Hotel.

3 MOTIVE uriașe pentru care trebuie neapărat să participi la WEBSTOCK 2015:

o zi plină de conferințe – informații prețioase ce te vor ajuta în demersul carierei tale și al planurilor de afaceri ce le întreprinzi.
gala premiilor Webstock – la care poți participa cu proiectul tău.
after party – locul unde te vei simți bine și vei putea socializa și plănui colaborări/parteneriate cu diverse persoane interesate de social media și nu numai.

Dacă ești genul de persoană interesată de sfera social media, conferința WEBSTOCK este locul ideal unde trebuie să ajungi.

Aflată deja la cea de-a VIII-a editie, această întâlnire organizată între cei mai de succes oameni din diverse sfere de interes, dar axați totuși pe partea de social media, promite din ce în ce mai mult, cu fiecare an în care se desfășoară.

Nume sonore din diverse industrii/domenii îți vor oferi toate informațiile și noutățile de care ai nevoie pentru a putea evolua și a îți duce la un alt nivel ideea, proiectul sau planul de afaceri la care lucrezi în prezent.

Vei întalni acolo atât bloggeri interesați de social media, bloggeri specializați pe diverse domenii, cât și creatori de aplicații și proiecte web & mobile, oameni interesați de piața aceasta de networking la fel ca și tine. Vei putea lua legatura și socializa cu cei mai buni din domeniu, veți împărtăși idei și poate după această conferință vei putea obține colaborări și parteneriate cu diverși oameni interesați de același subiect ca și tine.

Este locul propice în care ideile/proiectele prind viață și culoare. După această conferință în care vei fi îndrumat și ajutat pentru a îți valorifica ideea/proiectul cât mai mult, te vei simți mult mai încrezător și mai sigur de reușita ta.

Gala premiilor Webstock

S-a dat startul înscrierilor la Webstock Awards, competiția care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an, în România.
Proiectele și campaniile pot fi înscrise în competiție gratuit în perioada 15 iulie – 28 august, într-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni în marketing, comunicare, digital, social media și mobile.

Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

În competiție pot participa doar proiectele care nu au participat în cadrul edițiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi înscris doar într-o singură categorie. Jurizarea include o etapă de preselecție, ce se va desfășura între 31 august- 4 septembrie și notarea finală, ce va avea loc în perioada 7-18 septembrie.

Anul acesta, a apărut o nouă categorie “Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoană care a avut o prezență majoră în mediul online și social media din România, indiferent de domeniul din care face parte.

Puteți propune personalități accesând link-ul următor: http://goo.gl/forms/Yk8u3F31Dk

Informații suplimentare despre această conferință: http://www.2015.webstock.ro/

WeART a obținut acreditarea Webstock 2015 și astfel va putea participa la acest eveniment de amploare în calitate de ambasador. În acest mod veți putea fi la curent cu toate informațiile ce vor mai apărea pe parcurs și veți putea citi diverse articole până în momentul desfășurării conferinței Webstock, cât și după ce aceasta s-a încheiat.

Alte ARTicole

Post navigation

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.