3 SMOKED OLIVES – Singurul festival de muzică electronică din România desfășurat pe o INSULĂ – We ART

3 SMOKED OLIVES – Singurul festival de muzică electronică din România desfășurat pe o INSULĂ

Vrei să trăiești experiența lui Robinson Crusoe, numai că într-un cadru de festival? Atunci te așteptăm alături de noi să experimentezi cele mai frumoase beaturi de muzică electronică.

4 IdaysI SMOKED OLIVES Festival este evenimentul care a ajuns deja la cea de-a patra ediție. Și anul acesta, ca în fiecare an de fapt, vă va încanta cu multă muzică deep-house / tech-house / minimal, în perioada cea mai frumoasă a verii 28 – 31 iulie.

Line-up-ul din acest an este deschis de artiștii români Crihan, Cosmin RP, Kosta, Piticu, Golan, Paul K, cărora li se alătură Voigtmann, cofondatorul celui mai conceptual label de muzică electronică din underground-ul londonez.

Unde este cel mai bine să te răcorești vara asta, decât pe una din cele mai intinse insule, care măsoară nu mai mult de 10 km de plajă cu nisip fin și o pădure superbă unde poți să îți pui cortul sau un hamac la umbră. Toate aceste peisaje încântătoare, fac ca insula să fie locul tău perfect pentru relaxare. Acestă insulă minunată, ce abia așteaptă să fie explorată este situată pe Dunăre la granița dintre România și Bulgaria, mai precis în apropiere de punctul de trecere cu feribotul de la Ostrov, între Călărași (RO) și Silistra (BG). Pădurea Chiciu și plaja, abia își așteaptă insularii. Aveți atașată o hartă a insulei mai jos cu tot ce veți găsi amenajat, pentru ca acomodarea voastră să fie cât mai plăcută posibil.

3 SOF 2014

Festivalul, care are loc pe insula Hopa, denumită de către vizitatori # Insula 3SOF, se află la a IV-a ediție și se bucură deja de un public cosmopolit, de pe teritoriul întregului continent european.

O idee foarte inventivă de a îți rezerva accesul la eveniment, cât și de a păstra insula curată, a fost accea de a ți se înmâna brățara de acces într-un recipient, ce se poate folosi după desigilare ca și scrumieră de buzunar.

brățara late green olive 75lei – before 1st of July

brățara black olive 150 lei – at the gate

*nu există brățări pentru o singură zi de festival.

Vă puteți achiziționa brățări de aici 

How about that GREEN SMOKED OLIVE bracelet complete with island sand?! Did you get yours yet?! You have to bring back the sand, you know! The ISLAND misses it! So It’s a must!

Mai multe informații puteti gasi accesând site-ul lor: http://www.3sof.com

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account