100.000 de Cranii de portelan in miniatura – We ART

100.000 de Cranii de portelan in miniatura

In aceasta expozitie, vizitatorii au fost invitați să meargă de-a lungul suprafeței, pe 100.000 de cranii de portelan in miniatura. Proiectul, intitulat „What Will You Leave Behind?” A fost creat de artistul Nino Sarabutra pentru a explora ideea de moarte, în contrast cu conexiunile noastre cu o viață, in lumea fizică.
Pentru a crea cranii mici, Sarabutra a fost ajutat de prieteni, familie, vecini, studenți, muncitor. În timpul acestui proces, artistul le-a cerut să ia în considerare propriile răspunsuri personale la întrebarile expoziției și aceste răspunsuri au fost apoi proiectate pe pereții galeriei

Artistul a spus:

Eu nu văd cranii ca imagini de frica sau tristete. Acestea sunt eliberatoare: uita-te la toate oportunitățile, toate viețile pe care le-ar putea trăi, cât de serioasă este viața ta. Apoi, du-te afară și bucura-te din plin de ea. – Nino Sarabutra

Cand vizitatori au pasit delicat în întreaga cameră, au fost întâmpinați cu placi in forma de inima agățate pe pereți care le-au încurajat să „acționeza acum”. De asemenea, plasate în întreaga cameră erau perne acoperitecu cranii, o masă și scaune. Proiectul a inspirat si a fost menit să trezească întrebări de modul în care alegem să ne trăim viețile noastre și, după moartea noastră inevitabil, ceea ce impresii persistent am putea fi lăsând în urmă.

NinoSarabutra1

Nino Sarabutra

NinoSarabutra2

Nino Sarabutra

NinoSarabutra3

Nino Sarabutra

NinoSarabutra4

Nino Sarabutra

NinoSarabutra5

Nino Sarabutra

NinoSarabutra6

Nino Sarabutra

NinoSarabutra7

Nino Sarabutra

NinoSarabutra8

Nino Sarabutra

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account